W każdej plotce jest trochę prawdy - ta zasada często się sprawdza. Jeśli lubisz śledzić życie innych to w tym dziale możesz dać upust swoim emocjom i podzielić się ciekawym newsem.
Hej wszystkim Przejrzałam kilka tematów i widzę, ze macie spore rozeznanie w kwestii godnych polecenia dostawców usług takich jak telewizja czy internet. A kojarzycie firmy z Białegostoku ? do kogo warto się udać ?
w każdym mieście znajdziesz i firmy, które działają na skalę całego kraju i takie typowo lokalne, szukałabym wśród tych drugich, tam zwykle są lepsze warunki i bardziej kontaktowa obsługa klienta. Tak przynajmniej wynika z moich dotychczasowych doświadczeń
zgadzam się w Białymstoku działa firma Elpos, pewnie już o nich słyszałaś. Fajną ciekawą ofertę i na tv kablową i na internet ( tu w wielu lokalizacjach jest nawet dostępny światłowód).
tak, dzięki za przypomnienie, nazwa rzeczywiście już obiła mi się o uszy. a orientujesz się może jak długo czeka się u nich na aktywację usług?
niedługo, ich BOK działa bardzo sprawnie, dział techniczny zresztą też. Zadzwon, dopytaj o szczegóły, wybierz pakiet, który Cię interesuje i gotowe
ekstra, wielkie dzięki za informacje. w międzyczasie podczas rozmowy z sąsiadem też wyszło, ze korzystają z ich usług także dopytałam o szczegóły i już wszystko jasne
a no widzisz, czyli nie tylko ja tu polecam ale jak juz masz potwierdzenie od kogoś, kogo znasz osobiście to nie ma już chyba żadnych wątpliwości