Gadane.pl - tysiÄ…ce wygadanych ludzi!

Ogólnotematyczne forum dyskusyjne, na którym rozmawiamy o wszystkim.
Gad¿ety, prezenty

Zdrowa sucha karma i przysmaki dla młodego pieska

Macie jakieÅ› zwierzaki? Psy, kotki, chomiki? Porozmawiajmy o naszych pupilach.

Zdrowa sucha karma i przysmaki dla młodego pieska

Postprzez Dorik11 » 2022-01-20, 12:15

Jaką karmę możecie mi polecić, jeśli chodzi o suchą wersję karmy i do tego przysmaki żeby skutecznie go uczyć kolejnych umiejętności które ułatwią zachowanie jego zdrowia przez cały dzień? Pozdrawiam!
Dorik11
-#Użytkownik 20%
-#Użytkownik 20%

Re: Zdrowa sucha karma i przysmaki dla młodego pieska

Postprzez PatrycjaK » 2022-01-20, 12:22

W mojej opinii przede wszystkim należy poświęcić więcej uwagi na to aby wybrać odpowiednią i dobrą karmę, która musi być zdrowa, świeża no i kluczowe jest oczywiście to żeby naszemu pupilowi smakowała :) To czego nie powinno być w ich składzie to zboża, ziemniaki, czy drobiu. Tutaj nieźle wypada karma Empire mają wersje dla mniejszych i większych ras również zależnie od ich wieku. Zdrówka życzę i udanego powrotu do zdrówka!
PatrycjaK
-#Użytkownik 20%
-#Użytkownik 20%

Postprzez WojtekEz » 2022-01-27, 12:43

Ważny jest zdecydowanie dobry skład, dlatego rozglądaj się za propozycjami gdzie nie będzie zbóż i z dodatkowymi suplementami. Według mnie świetne są te od Empire nasz maltańczyk zajada (Hipoalergiczna Karma dla Szczeniaków i Juniorów Maltańczyka 1.8kg) super mu smakuje, czuje się dobrze i jak do tej pory problemów trawiennych praktycznie nie mają.
WojtekEz
-#Użytkownik 0%
-#Użytkownik 0%

Postprzez Dorik11 » 2022-01-27, 12:51

Super, mega dzięki za wskazówki :) Jak radzicie to sobie zaraz zerknę i może mniejsze opakowanie na próbę zamówie. Mam nadzieje ze bedzie to dobry wybór dla siaka
Dorik11
-#Użytkownik 20%
-#Użytkownik 20%

Postprzez MarekOld » 2022-01-27, 13:12

Nasz wybór to karmy bezzbożowe, stanowiące mieszankę mięsa, warzyw i suplementów. Nasz owczarek jada tylko karmy suche, ale też staramy się raz na jakiś czas wprowadzać zmiany. dlatego co raz to staram się poszukać nowego, pysznego kąska. Teraz Josera High Energy z łososiem przypadła mu do gustu od 3 miesięcy. Do tego ma L-karnitynę i taurynę dla wsparcia funkcji serca zeby był z nami jak najdluzej :)
MarekOld
-#Użytkownik 0%
-#Użytkownik 0%

Postprzez Gabi » 2022-03-09, 22:20

WojtekEz napisał(a):Ważny jest zdecydowanie dobry skład, dlatego rozglądaj się za propozycjami gdzie nie będzie zbóż i z dodatkowymi suplementami. Według mnie świetne są te od Empire nasz maltańczyk zajada (Hipoalergiczna Karma dla Szczeniaków i Juniorów Maltańczyka 1.8kg) super mu smakuje, czuje się dobrze i jak do tej pory problemów trawiennych praktycznie nie mają.

Karma ta to dobra jakość najwyższej jakości polskich składników, a ponadto świetne się nadaje do psów, które mają problemy alergiczne i nie tolerują kurczaka tak jak moja suczka rasy York.
Szczeniak natomiast potrzebuje wielu wartościowych składników odżywczych by zdrowo się rozwijał i rósł więc Empire świetnie się nadaje.
Gabi
-#Użytkownik 20%
-#Użytkownik 20%

Powrót do Zwierzęta

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

• Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL
phpBB SEO